Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Στόχοι και προοπτικές του blog μας

    Δημιουργήσαμε αυτό το blog κατανοώντας ότι οι εφαρμογές ηλεκτρονικών μέσων ελκύουν τους νέους και κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους, ενώ και η δημοσίευση εργασιών στο διαδίκτυο αποτελεί ισχυρό κίνητρο. Οι μαθητές μας θα μπορούν να συνδιαλέγονται ελεύθερα, να επιχειρηματολογούν και να εκφράζονται για θέματα που προκύπτουν μέσα από τη σχολική καθημερινότητα.

    Το blog του 8ου ΓΕΛ Θεσσαλονίκης με τίτλο European Identity φιλοδοξούμε να  λειτουργήσει ως μέσο προβληματισμού, ανατροφοδότησης και αναστοχασμού σε θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα, την Ευρωπαϊκή Ένωση, τον πολιτισμό, την τέχνη, την προστασία του περιβάλλοντος και σε οτιδήποτε ενδιαφέρει και προβληματίζει τους μαθητές στην προσωπική και σχολική ζωή τους.

    Στόχος μας να ωθήσουμε τους μαθητές μας στη συνεργατικότητα, την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή εμπειριών, ώστε να αποκτήσουν κριτικές, δημιουργικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

                                                  Ας συμβάλλουμε όλοι.

                                                                                                              Η συντακτική ομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική ως μέσο έκφρασης

  Η μουσική είναι μία από τις πιο σημαντικές τέχνες. Από την αρχαιότητα ακόμη βλέπουμε την σημασία της για διάφορους πολιτισμούς αλλά και τι...