Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης

 Μια ακόμη πανελλήνια διάκριση για το σχολείο μας…

 Στα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης που διοργανώθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου 2023 στο Μουσείο Τεχνολογίας ΝΟΗΣΙΣ το σχολείο μας διακρίθηκε καταλαμβάνοντας τη 2η θέση ανάμεσα σε 38 Λύκεια απ’ όλη την Ελλάδα. 

Οι διακριθέντες και βραβευθέντες μαθητές Σαμαρά Αθανασία (Α4), Χρηστίδης Χρίστος- Μάριος (Α4), Ουτσασβίλι Γιάννης (Α3) και Γιαννακούδης Δημήτρης (Α1) κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό του διαγωνισμού επιδεικνύοντας εξαιρετικές δεξιότητες ΚΑΡΠΑ στην αντιμετώπιση ενός περιστατικού καρδιοαναπνευστικής ανακοπής. Οι μαθητές μας με αποφασιστικότητα, ενθουσιασμό, διασωστική ετοιμότητα και εμπνευσμένοι από το πνεύμα αλληλεγγύης και εθελοντισμού του σχολείου μας απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι το να είναι κάποιος ενεργός και ευαισθητοποιημένος πολίτης αποτελεί στάση ζωής αλλά και προοπτική για έναν καλύτερο κόσμο.








Είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς και τους ευχαριστούμε πολύ που «έκαναν την καρδιά μας να χτυπήσει δυνατά».

                                                      Η υπεύθυνη καθηγήτρια

                                                      Πετροπούλου Αγαθονίκη






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η μουσική ως μέσο έκφρασης

  Η μουσική είναι μία από τις πιο σημαντικές τέχνες. Από την αρχαιότητα ακόμη βλέπουμε την σημασία της για διάφορους πολιτισμούς αλλά και τι...